Auto promet Sisak danas je zabilježio milijuntog putnika u ovoj godini u linijskom redovnom prijevozu. Riječ je o Mariji Šolman iz Lekenika koju su danas na blagajni na Autobusnom kolodvoru u Sisku dočekali zamjenik gradonačelnice Marko Krička i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić. Zamjenik gradonačelnice uručio je sretnoj putnici vrijednosnu kartu s iznosom od 1.000,00 kuna.
– Baš ste me ugodno iznenadili s ovom kartom. Često sam u Sisku jer imam ovdje puno posla tako da mogu reći da je ova karta došla u prave ruke – rekla je Marija.
Zamjenik gradonačelnice izrazio je zadovoljstvo što je uručio poklon milijuntoj putnici Auto prometa u ovoj godini te istaknuo kako je javni prijevoz unutar grada Siska itekako potreban te da treba razmišljati da se on digne i na puno višu razinu.
-Dolazak novog direktora u ovo trgovačko društvo je pun pogodak i siguran sam da će opravdati povjerenje ne samo nas u Gradu nego i naših sugrađana za koje Auto promet obavlja svoje usluge – istaknuo je Krička.
Direktor Darko Majić kazao je kako će do kraja godine Auto promet prevesti oko 2 milijuna putnika. Dodao je kako se početkom iduće godine očekuju i novi autobusi koji će biti kupljeni kreditom EBRD-a.