U prostorijama DVD-a Mladost Sisak u subotu je održana 24. redovna i izborna sjednica skupštine Vatrogasne zajednice grada Siska. Na sjednici je usvojeno izvješće o radu, financijskom poslovanju i izvješće Nadzornog odbora za prošlu godinu kao i prijedlog rebalansa financijskog plana za 2017.godinu.

Za slijedeće četverogodišnje mandatno razdoblje ponovno su izabrani za predsjednika  Ivica Šolaja, zapovjednik je i dalje Miroslav Golub, tajnik Gojko Rakarić, zamjenik predsjednika Juraj Malbašić, a zamjenik zapovjednika Nenad Đurić.

Za svoj rad i zalaganje dodijeljene su zlatne vatrogasne medalje Zdenku Bertoviću (DVD Budaševo)  i Slavku Ogulanac (DVD Greda)  a zlatne vatrogasne plamenice Ivici Posavcu (DVD Kratečko)  i Josipu Uzelcu (DVD Odra Sisačka).

Sjednici skupštine prisustvovala je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je počasna članica VZG Siska i zamjenik gradonačelnice Marko Krička koji je član skupštine.  Gradonačelnica je u svom obraćanju  pohvalila rad dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca na području Grada  Siska te izrazila nadu za daljnju uspješnu suradnju.

Tradicionalno već desetak godina na  redovnu sjednicu skupštine VZG Siska pozivaju se i supruge  članova skupštine kako bi im se odalo dužno priznanje na njihovu razumijevanju i podršci koju daju svojim bračnim partnerima u obavljanju vatrogasne djelatnosti.