Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček čestitala je svim radnicama i radnicima Praznik rada i pozvala sve sugrađane da ga zajedno proslave u Perivoju Viktorovac .

„Drage Siščanke i Siščani, radnice i radnici,

od srca vam čestitam 1. svibnja – Međunarodni praznik rada koji je uvijek bio simbol radništva, radničke solidarnosti i borbe za radnička prava. Danas, na žalost, još uvijek veliki broj građana ne može ostvariti jedno od temeljnih ljudskih prava, a to je pravo na rad. Upravo zbog toga, vrijeme u kojem živimo traži od nas zajedništvo, razumijevanje i solidarnost da stvaramo još bolje uvjete za ostvarivanje radničkih prava odnosno prava na rad kao osnovne društvene vrijednosti.

Slaveći Praznik rada, nikako ne smijemo zaboraviti ni na one koji su ostali bez posla ili svojim primanjima ne mogu podmiriti osnovne životne potrebe. U okviru svojih mogućnosti i dalje ćemo pomagati našim sugrađanima koji su se stjecajem okolnosti našli u teškoj životnoj situaciji.

U tom duhu solidarnosti i zajedništva, uz iskrene čestitke, svima želim da u miru i dobrom raspoloženju provedu predstojeći Praznik rada.“