Četvrtu godinu zaredom Auto promet Sisak bit će službeni prijevoznik sisačkih sportaša. O tome su danas, uz Dane sisačkog sporta, ugovor vrijedan 127,5 tisuća eura potpisali predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Siska i zamjenik gradonačelnice Marko Krička i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić.

„Ovo je samo dio ulaganja u sport i pomoć sportskim klubovima da lakše i jednostavnije, a nadasve sigurno stignu na odredišta, sportska borilišta izvan Siska. Auto promet je ovaj posao dobio na javnom natječaju, a pouzdano znamo da imaju najmlađi vozni park u Hrvatskoj, što je sigurno dobra preporuka jer brinemo i o sigurnosti naših sportaša“, rekao je prilikom potpisa ugovora Marko Krička, zamjenik gradonačelnice i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Siska.

Ugovor pokriva period od godinu dana, odnosno do ožujka 2025., a klubovi je makismalno pojednostavljeno ostvarivanje prava na prijevoz – trebaju samo napisati prijavu prijevoza s podacima kad i gdje putuju s koliko sportaša, dok je cijela daljnja organizacija  na Zajednici i Auto prometu.

„Meni je izuzetno drago da na ovakav način pomažemo u razvoju sporta u Sisku jer sportaši su naši najdraži putnici. Zahvaljujem na povjerenju Zajednici i Gradu Sisku koji financira rad Zajednice, a mi ćemo se potruditi da pružimo najbolju i najsigurniju uslugu“, rekao je direktor Auto prometa Sisak Darko Majić.