Grad Sisak poziva mlade u dobi od 15 do 30 godina da sudjeluju u Forum diskusiji „Gradski program za mlade“ koja će se održati 28. svibnja 2019. godine u prostoru Osnovne škole 22. lipnja.

Forum diskusija prva je aktivnost projekta Gradski program za mlade grada Siska koji provodi Grad Sisak u partnerstvu s Koordinacijom udruga mladih Siska. Projekt je financiran sredstvima Europske unije kroz Program Erasmus+ Ključna aktivnost 3 – Potpora reformi politika, a njegov je cilj izraditi i unaprijediti provedbu politika za mlade kroz uspostavu strukturiranog dijaloga između mladih i donositelja odluka u gradu Sisku.

Forum diskusijom „Gradski program za mlade“ želi se ostvariti dijalog mladih i donositelja odluka, a mladima približiti važnost njihovog sudjelovanja u procesima donošenja odluka te ih potaknuti na uključivanje u procese predlaganja i izrade politike za mlade.

Za prijavu na sudjelovanje u Forum diskusiji „Gradski program za mlade“ potrebno je na adresu e-pošte drustvene.djelatnosti@sisak.hr poslati sljedeće podatke: ime i prezime te naziv organizacije ispred koje osoba dolazi (ako je primjenjivo).

Mole se maloljetni sudionici da obrazac u prilogu, ispunjen i skeniran, pošalju zajedno uz podatke za prijavu ili da obrazac donesu na samu Forum diskusiju.

Dnevni red:

8:00 –   9:00   Prijave sudionika

9:00 –   9:45   Uvodni govor i predstavljanje sudionika

9:45 – 10:20   Prezentiranje programa Erasmus+ i projekta ”Gradski program za mlade grada Siska”

10:20 – 10:45   Pauza za kavu

10:45 – 11:30   Aktivnosti u području politika za mlade

11:30 – 12:30   Debata o sudjelovanjima mladih u procesima donošenja odluka

12:30 – 13:30   Pauza za ručak

13:30 – 16:00   Grupni rad – Diskusije o prioritetima i problemima mladih u gradu Sisku i Predlaganje

prioritetnih područja i mjera kao sastavnog dijela GPMGS-a.

 

 

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.