U najljepšu zimsku manifestaciju Božić u gradu, ove se godine uključila i Coca-Cola donoseći u grad Sisak pravu blagdansku čaroliju posebno izgrađenim božićnim drvcem u središtu grada i kućicom Djeda Božićnjaka.
U duhu poruke božićne kampanje Razveseli nekoga ovoga Božića, Coca-Cola je mislila i na one građane Siska kojima je potrebna pomoć drugih, pa je u suradnji s Gradom Siskom, Turističkom zajednicom grada Siska, Gradskim društvom Crvenog križa Sisak te tvrtkom Mlin i pekare pokrenula humanitarnu akciju Kupi Coca-Colu i doniraj 1 kunu.
Od svake kupljene bočice Coca-Cole ili Coca-Cole Zero od 0,25 L i 0,5 L u odabranih i posebno označenih sto kafića i sto trgovina tvrtke Mlin i pekare u razdoblju 7. do 22. prosinca jedna kuna donirala se Gradskomu društvu Crvenog križa Sisak te je tom humanitarnom akcijom prikupljeno nešto više od 25 tisuća kuna. Osim toga, isticanjem posebno označenih kutija u prodavaonicama tvrtke Mlin i pekare građanima je omogućeno da ostave hranu i ostale potrepštine za socijalnu samoposlugu Gradskog društva Crvenog križa.
-Ponosni smo što je Coca-Cola dio ove lijepe božićne priče u Sisku. Zahvalni smo i na velikoj podršci s kojom su se uključili u našu humanitarnu akciju omogućivši nam da prikupimo 25 232 kune pomoći za Gradsko društvo Crvenog križa Sisak. Drago nam je što smo zajedno s našim partnerima te Siščanima i sugrađanima koji su trenutačno u težoj životnoj situaciji omogućili sretnije blagdane – izjavio je Stijepan Petrović, područni rukovoditelj prodaje u Coca-Coli HBC Hrvatska.
Stariji posjetitelji božićne manifestacije uživali su u brojnim promocijskim aktivnostima u ugostiteljskim objektima koje im donose prilike za osvajanje mnogobrojnih i atraktivnih nagrada. Tako je u okviru promocijskih aktivnosti u 10 ugostiteljskih objekata Coca-Cola nagradila najsretnije potrošače s 10 mobitela iPhone. Sretne dobitnike izvukla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček na sinoćnjem koncertu grupe Soulfingers.