U povodu Međunarodnog praznika rada, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednica Gradskog vijeća Ivana Krčelić uputile su čestitku svim sugrađankama i sugrađanima.

„Drage Siščanke i Siščani,

upućujemo vam iskrene čestitke u povodu Međunarodnog  praznika rada kada iskazujemo poštovanje prema povijesnoj borbi radnika diljem svijeta povezanoj zajedničkom težnjom za pravednijim i humanijim uvjetima rada. Prvog svibnja slavimo postignuća generacija radnika koji su se morali za svoja prava boriti na najteži mogući način, svojim tijelima i svojim životima. No i danas, na žalost, veliki broj građana ne može ostvariti jedno od osnovnih prava, pravo na rad. Zbog toga nas Prvi maj snažno podsjeća na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bismo mijenjali takvo stanje.

Svim  građankama i građanima želimo da u miru i dobrom raspoloženju provedete predstojeći Praznik rada i pozivamo vas da u srijedu dođete u naš perivoj Viktorovac kako bismo zajedno proslavili Praznik rada uz druženje, prigodni zabavni program i neizostavni prvosvibanjski grah“, stoji u čestitki gradonačelnice Kristine Ikić Baniček i predsjednice Gradskog vijeća Ivane Krčelić.