U povodu Dana grada i blagdana sv. Kvirina, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček uputila je čestitku svim sugrađankama i sugrađanima.

“Svim Siščankama i Siščanima, onima koji grad Sisak nose u srcu, čestitam Dan grada i blagdan svetog Kvirina. Ovo je prilika da Vam zahvalim, dragi sugrađani, na svemu dobrom što ste učinili za naš grad. Što ste svojim inicijativama i prijedlozima pomogli mojem timu i meni da Sisak postane pravi mali europski grad u kojem je lijepo i sigurno živjeti, ali i grad koji je privlačan turistima i našim gostima. Pozivam vas da i dalje budemo hrabri i prihvaćamo sve izazove koji su pred nama i iskoristimo sve mogućnosti koje nam se pružaju kako bi nastavili tim putem. Da bi to ostvarili ne možemo se osloniti samo na proračun i novac nego je važno i osjećati pripadnost prema svom gradu. Stoga, volimo svoj grad, ljude, budimo ljudi i čuvajmo ono što imamo i težimo zajedno ka tome da nam život u gradu Sisku bude još ljepši.

I ove godine u povodu Dana grada, organizirano je niz kulturnih, zabavnih i sportskih događanja. Pozivam Vas da nam se pridružite sva tri dana na koncertima na našem novom sisačkom korzu i tako zajedno proslavimo Dan grada Siska“, stoji u čestitki gradonačelnice Kristine Ikić Baniček.