Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednik Gradskog vijeća Bojan Dadasović uputili su čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

„Poštovani hrvatski branitelji i članovi obitelji hrvatskih branitelja, drage Siščanke i Siščani, čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Danas se s ponosom prisjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u akciji Oluja i hrvatske borbe za slobodu. Slaveći 27. obljetnicu VRO Oluja te ujedno i Dan hrvatskih branitelja, posebnu zahvalnost i poštovanje odajemo svim poginulim, nestalim i stradalim braniteljima. Zahvaljujući njihovoj hrabrosti i odvažnosti ovaj najslavniji dan novije hrvatske povijesti proslavljamo u miru, u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj. Oluja je simbol pobjede i nade, odlučnosti i hrabrosti te zajedništva i sloge. Naša odgovornost je njegovati mir, toleranciju i razumijevanje i živjeti zajedništvo koje je ugrađeno u temelje naše Hrvatske“, ističe se u čestitki gradonačelnice i predsjednika Gradskog vijeća.