Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček uputila je čestitku u povodu predstojećih blagdana.

“Drage Siščanke i dragi Siščani,

pred nama je Božić, najradosnije doba godine koje poziva na bliskost i zajedništvo što nam je ovih dana potrebnije nego ikad.

Božić je  blagdan obitelji, ljubavi, nade, solidarnosti i brige za naše bližnje. Pomognimo onima koji su sami, bolesni i ranjivi kako bi svi naši sugrađani doživjeli radost blagdana.

I ova godina, koja je na izmaku, bila je prepuna iskušenja i izazova za sve nas, pogotovo za naše sugrađane koji su ostali bez svojih domova. Od srca vam želim da se što prije vratite u svoje domove.

Dragi sugrađani, želim vam da božićne i novogodišnje blagdane provedete u krugu svojih najbližih, u miru, blagostanju, sreći i dobrom zdravlju. Podijelite svoje vrijeme i ljubav s obitelji, osobama koje volite i s onima kojima je pomoć potrebna.

Sretan Božić i uspješna nova 2022. godina“, stoji u čestitki koju je građanima uputila gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

 

 

Uoči božićno-novogodišnjih blagdana, predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska Bojan Dadasović uputio je prigodnu čestitku.
“U ime Gradskog vijeća Grada Siska i svoje osobno čestitam najradosniji kršćanski blagdan svim Siščankama i Siščanima. Neka vam Božić donese obilje mira, sreće, radosti i zdravlja, a u danima koji su pred nama jačajmo solidarnost, odgovornost, toleranciju i zajedništvo.
Želim vam blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2022. godinu”, zaželio je to u svojoj čestitki predsjednik Gradskog vijeća Bojan Dadasović svim građanima grada Siska.