Povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska Bojan Dadasović uputili su svoje čestitke.

Drage Siščanke i dragi Siščani,

Božić je doba godine u kojem nas blagdansko ozračje vrati vrijednostima koje, u suvremenom ubrzanom svijetu, često zanemarimo. Želim vam da i ove blagdane provedete uz stol bogat ljubavlju i prijateljstvom.

Želim i da ovo bude posljednji Božić kojega će naši sugrađani, koji su ostali bez svojih domova u potresu, provesti u zamjenskom smještaju. Od srca vam želim da se što prije vratite u svoje domove.

Sljedeća godina donijet će velike stvari za naš grad i velike izazove za sve nas. Uvjerena sam da ćemo svi svojim radom i zalaganjem doprinijeti da 2023. bude uspješnija i bogatija.

Sretan Božić i uspješna nova 2022. godina“, stoji u čestitci gradonačelnice Kristine Ikić Baniček

 

Poštovane sugrađanke i sugrađani

Pred nama je blagdan rođenja Božjeg sina koji simbolizira novi početak i nadu. Vrijeme je to ljubavi i optimizma.

Želim vam od srca da vas ovaj Božić ozari vjerom u bolje sutra a u vaše domove, nakon svih ružnih događaja iza nas, unese veselje, ljubav i sklad. Božić je vrijeme i kada ne smijemo zaboraviti i naše potrebite koji i dalje nisu u svojim domovima. Posebnu pažnju posvetimo njima.

U nadi da nam nadolazeći dani i godina pred nama donose obilje ljubavi, mira i zdravlja te potrebnog zajedništva za stvaranje boljeg sutra želim Vam sretan Božić i uspješnu 2023. godinu!“, sadržaj je čestitke predsjednika Gradskog vijeća Bojana Dadasovića.