U okviru Erasmus+ projekta „Youth+ Against Depression!“, kojeg provodi gimnazija iz Narve (Estonija), a partneri su Grad Sisak i udruga za mlade iz Slovačke (Slovak Youth for Traveling, Education and Volunteering), od 23. do 30. rujna u Estoniji u blizini grada Narve održana je razmjena mladih. Grad Sisak su predstavljali Filip Pjerobon, Anamarija Šostera, Ivan Jelić, Lea Blažević, Ivan Milutinović, Sunčana Milić, Luka Tomašević i Katarina Nilić, a voditeljica tima bila je Zrinka Hafizović. Ovo osmodnevno druženje mladih obuhvaćalo je razne edukativne i zabavne aktivnosti osmišljene s ciljem povećanja svjesnosti o problemima mentalnog zdravlja mladih. Osim što je svaki tim dao prikaz sa svog područja, ono što je bilo posebno korisno za sve sudionike jest usmjerenost ka pronalaženju neformalnih metoda sprečavanja problema mentalnog zdravlja.

Tim Grada Siska uložio je mnogo truda pripremajući se za ovaj odlazak u Estoniju te su stoga i rezultati vrlo uspješni. Pripremljene su stručne video prezentacije, a tijekom večeri kulture osmero mladih iz Siska, odjeveni u povijesne kostime, predstavili su povijest grada Siska, njegovu turističku ponudu i glazbu, a kasnije tijekom večeri svi su sudionici mogli prelistati prospekte grada Siska, pogledati izložbu fotografija, isprobati neke od specijaliteta, igrati rimski šah i slično.

Po povratku u Sisak zahvalili su svima koji su pomogli da Grad Sisak odlično odradi svoju ulogu u projektu, posebno Ireni Barišić iz Savjetovališta za mlade Crvenog križa, Marini Kasa iz Gimnazije Sisak, Milijani Borojević iz Turističke zajednice grada Siska, Vlatku Čakširanu iz Gradskog muzeja Sisak te Matiji Holjevcu iz Kino kluba Sisak.