Grad Sisak, u povodu 50 godina Sisačkog sajma cvijeća,  raspisuje nagradni likovni natječaj za učenice i učenike osnovnih škola grada Siska „Sisak u cvijeću“ koji je otvoren od 6. do 24. ožujka 2017. godine. Rezultati će biti objavljeni 31. ožujka 2017. godine putem internetske stranice grada Siska.

Pravo sudjelovanja imaju svi učenici i učenice osnovnih škola grada Siska, a tema crteža-plakata je Sisak u cvijeću.

Šalje se po jedan rad od svakog učenika/ce. Izrada dvodimenzionalnih likovnih radova dozvoljena je svim stilovima i tehnikama. Preporučuje se vodoravni format zbog kasnije aplikacije nagrađenog rada na jumbo plakat. Svi sudionici prihvaćaju da Organizator može sve radove koristiti za izradu promotivnih i edukacijskih materijala u promotivne i edukacijske svrhe uključujući objave u svim medijima (tisak, TV, digitalni), izložbama i sl. Nagrade se dodjeljuju za tri najbolja rada, a najbolji rad bit će tema ovogodišnjeg Sisačkog sajma cvijeća.

Radovi se prijavljuju putem odgojno-obrazovne ustanove na adresu Grad Sisak, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo, Rimska 26, 44000 Sisak.

U privitku se nalazi Prijavnica za natječaj.