Na temelju Odluke o raspisivanju Natječaja za dodjelu volonterske nagrade u 2018. godini (KLASA: 550-03/18-01/3;URBROJ: 2176/05-01/1-18-1) gradonačelnica Grada Siska dana 26. listopada 2018. godine objavljuje

 

NATJEČAJ

za dodjelu volonterske nagrade u 2018. godini

 

Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska objavljuje se povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinca).

 

Nagrade se dodjeljuju za individualni doprinos na razini Grada Siska, na godišnjoj osnovi. Natječaj se provodi sukladno Volonterskoj politici Grada Siska 2015.-2020., u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak.

 

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području Grada Siska, a koje rade s volonterima, da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u sljedećim kategorijama:

 

  1. Volonter godine Grada Siska

Nagrada se dodjeljuje desetu godinu zaredom kako bi se naglasio značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknulo ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti.

 

  1. Koordinator volontera Grada Siska

Nagrada se dodjeljuje drugu godinu zaredom pojedincima koji su dali posebni doprinos razvoju strukture održivog upravljanja volonterima u svojoj organizaciji i razvoju kulture volontiranja u lokalnoj zajednici.

 

Natječaj je otvoren do 16. studenog 2018. godine. Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na internetskoj stranici Grada Siska, www.sisak.hr, na internetskoj stranici Volonterskog centra Sisak,  http://vcs.lda-sisak.hr/ te kao ogledni primjerak i u tiskanom obliku na porti Gradske vijećnice, Rimska 26, u Sisku. Dokumentacija se dostavlja na adresu elektronske pošte povjerenstvo-za-razvoj-volonterstva@sisak.hr s naznakom kategorije: „Za natječaj Nagrada Volonteri godine grada Siska za 2018. godinu – ime i prezime“  i/ili  „Za natječaj Nagrada Koordinatori volontera grada Siska za 2018. godinu – ime i prezime“

 

Dodatne informacije o natječaju pronađite u dokumentima u privitku ili se obratite na adresu elektronske pošte:  povjerenstvo-za-razvoj-volonterstva@sisak.hr.

 

Dokumenti su u privitku teksta.