Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček bit će domaćin radnog posjeta ministru pomorstva, prometa i infrastrukture Siniši Hajdašu Dončiću koji će sa suradnicima boraviti u Sisku i obići prometne projekte na području grada Siska u utorak, 29. rujna 2015. U posjetu će boraviti i pomoćnik ministra Igor Cigula, predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta Davor Mihovilić, član Uprave Hrvatskih cesta Nenad Maljković te član Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Vuković.
Protokol obilaska:
10 sati – radni sastanak s predstavnicima Grada Siska u Gradskoj vijećnici, Rimska 26, Sisak (predviđeno fotografiranje i snimanje prije početka sastanka)
10.40 sati – obilazak izgradnje drugog (južnog) i rekonstrukcije postojećeg (sjevernog) kolnika državne ceste D 36 (nakon čega su predviđene izjave za medije u Bakranovoj ulici)
11.15 sati – obilazak gradilišta i arheološkog nalazišta na lokaciji Željezničkog kolodvora u Sisku.

 

Zamjenik gradonačelnice Marko Krička prisustvovat će obilježavanju početka poslova razminiranja poljoprivrednih površina na području Sisačko – moslavačke županije financiranih sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj koji će se održati u utorak, 29. rujna 2015. godine s početkom u 10 sati u velikom kabinetu Sisačko-moslavačke županije (S.i.A. Radića 36/II, Sisak).