Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prisustvovat će u subotu, 29. travnja 2017. na sisačkom korzu programu U srcu grada. Od 10 do 12 sati održat će se Festival znanosti kojeg organizira Metalurški fakultet u Sisku, a u povodu Međunarodnog dana plesa predstavit će se plesne udruge Top step, Dijamant i Star dance. I ove subote Teatar Poco Loco izvest će s početkom u 11 sati u Daskalištu dječju predstavu Princeza i žabac. Ulaz je besplatan. Kod fontane vas očekuje bubnjarski performance, a sva djeca koja žele moći će svirati na bubnjevima. Nastupit će i polaznici Pop rock škole Sisak.

Udruga branitelja Domovinskog rata Hrvatske Dabrovi Sisak organizira, uz suorganizaciju Grada Siska, otkrivanje spomen ploče poginulom branitelju Ivanu Šibariću u subotu, 29. travnja 2017. godine u 12 sati u krugu regionalnog vodovoda u Selištu Petrinja.  Otkrivanju spomen ploče prisustvovat će i zamjenik gradonačelnice Marko Krička.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, otvorit će u subotu, 29. travnja 2017. u 14 sati tradicionalni turnir limača „Turnir sv. Josip Radnik – Galdovo 2017“ koji će se 29. i 30. travnja održavati na stadionu ŠNK Frankopan u Galdovu.