Direktorica EBRD-a za Hrvatsku Vedrana Jelušić Kašić i direktor Sisačkog vodovoda d.o.o. Srđan Marić te gradonačelnica Kristina Ikić Baniček potpisat će izmjene ugovora o kreditu kojega je Sisački vodovod d.o.o. dobio od EBRD-a za realizaciju projekta Program otpadnih voda Grada Siska. Novim ugovorom ostvaruju se povoljniji uvjeti za već postojeći kredit za projekt Program otpadnih voda grada Siska.
Potpisivanje će se održati u petak, 6. studenoga 2015. s početkom u 9.30 sati u velikom kabinetu Gradske vijećnice (Rimska 26, Sisak).

 

U petak, 6. studenoga 2015., gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obići će važnija gradilišta na području grada Siska.
Obilazak počinje u Ulici Antuna Augustinčića u 10.30 sati gdje su u tijeku radovi na vodovodnoj mreži te izgradnji ulice i nogostupa. Gradonačelnica će potom obići radove u Bakranovoj ulici (oko 10.45 sati), radove na izgradnji višenamjenskog sportskog igrališta u Petrinjskoj ulici (oko 11.10 sati), radove na izgradnji Ulice Mate Lovraka (oko 11.20 sati) te radove na pojačanom održavanju, izgradnji nogostupa i rekonstrukciji vodovodne mreže u Savskoj ulici (oko 11.45 sati). Predviđen je i obilazak Hrastelnice gdje je izgrađen nogostup (oko 12 sati).