Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček će u četvrtak, 8. prosinca 2016. godine s početkom u 10 sati u prostoru Info centra za poduzetnike koji djeluje pri Sisak projektima, u Ulici Ljudevita Gaja 2, uručiti diplome polaznicima seminara za poduzetnike početnike.

Tom prigodom otvara se i adaptirani prostor poslovne zgrade u Ulici Ljudevita Gaja 2. U podrumske prostorije bit će smještena arhiva Grada Siska, u prizemlju će biti prostor za udruge, na prvom katu je također prostor za udruge i prostor Info centra za poduzetnike te sala za sastanke koja će biti na raspolaganju svim korisnicima, na drugi kat preseljen je Odsjek za graditeljstvo koji je do sada koristio prostor u zgradi Croatia osiguranja. Svoj interes za korištenje prostora u Gajevoj 2 udruge će moći iskazati na natječaju koji će uskoro biti raspisan.

Zamjenik gradonačelnice Marko Krička prisustvovat će u četvrtak, 8. prosinca 2016. s početkom u 11 sati u prostorijama Lučke kapetanije potpisivanju Ugovora o dodjeli stipendija za sedam učenika koji se školuju za zanimanje nautičar unutarnje plovidbe