U četvrtak, 19. studenoga 2015.u 10 sati ispred Osnovne škole Ivana Kukuljevića održat će se prezentacija izvršenih radova na označavanju pješačkih prijelaza s radarskim pokazivačima brzine. Pokazivači su postavljeni na osam lokacija u zoni škola u Sisku, a radovi su sufinancirani sredstvima Ministarstva unutarnjih poslova, radne skupine Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa s 400.000,00 kuna dok je preostali iznos osiguran iz proračuna Grada Siska.
Događaju će prisustvovati zamjenik gradonačelnice Marko Krička, načelnik PU sisačko-moslavačke Marko Rašić, načelnik Postaje prometne policije Sisak Robert Vukić i policijski službenik za vozila u Odjelu za osposobljavanje vozača i tehničke preglede vozila u Službi za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije Milan Barišić.

Zamjenik gradonačelnice Marko Krička prisustvovat će svečanom otvorenju 3. Nacionalnog natjecanja u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda osnovnih škola koje će se održati u četvrtak, 19. studenoga 2015. s početkom u 16 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine.