Na osnovu članka 29. stavka 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/2018, dalje Zakon), Upravni odjel za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Siska objavljuje javni uvid o prijedlogu Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem na području Grada Siska

 

  1. Javni uvid u trajanju od 15 dana započinje  15. svibnja 2018. godine, a završava 29. svibnja 2018. godine. Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem na području Grada Siska (dalje Prijedlog Programa) tijekom javnog uvida bit će izložen u prostorijama Grada Siska, svakog radnog dana od 09,00 sati do 14,00 sati. Uvid u Prijedlog Programa u vrijeme trajanja javnog uvida moguć je i na mrežnim stranicama Grada Siska – www.sisak.hr.

 

  1. Pozivaju se svi zainteresirani da u propisanom roku sudjeluju u javnom uvidu. Rok za dostavu pisanih očitovanja, mišljenja, prijedloga i primjedbi na Prijedlog Programa je do zaključno 29. svibnja 2018. godine u 14,00 sati na adresu Grad Sisak, Rimska ulica 26, 44000 Sisak.
    Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u provedbi prigovora istih na sjednici Gradskog vijeća Grada Siska.

 

NAPOMENA: Prijedlog Programa izrađen je prije dostave očitovanja svih nadležnih institucija. Točne površine za pojedine oblike raspolaganja utvrdit će se nakon dostave propisanih očitovanja tokom trajanja Javnog uvida.

 

Više možete pročitati u pritivku teksta.