Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček i predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska Bojan Dadasović uputili su čestitke građanima Siska povodom Dana grada.

 

Dragi Siščani,

Danas koristim priliku zahvaliti svim Siščankama i Siščanima na suradnji sa zajedničkim ciljem da nastavimo graditi, razvijati i unaprjeđivati naš grad.

Naš grad ima vrijedne ljude i mnoštvo ideja koje ga guraju svakodnevno prema naprijed i prema novim vrijednostima koje naši sugrađani stvaraju. Pokazali smo da smo otporni i da znamo biti solidarni, snažni u teškim vremenima i da se znamo radovati u dobrim prilikama.

Volimo naš grad i ljude koji ga čine. Čuvajmo ono što imamo i težimo zajedno ka tome da nam život u gradu Sisku bude još bolji i ljepši.

Sretan vam Dan našega Siska!

Kristina Ikić Baniček

Vaša Gradonačelnica 

 

Drage Siščanke i Siščani,

Sisak je grad industrijske baštine i duge slavne povijesti. Sisak je grad sporta i grad razvijene kulture, visokog standarda u predškolskim i školskim ustanovama i razvijenog civilnog društva. Upravo na tom tragu želim da zajedno radimo na dobrobit svih strpljivih građana i građanki našeg ponosnog Grada, kako bi Sisak bio grad po mjeri čovjeka.

Kroz svoju povijest Sisak je ostavio dubok trag u hrvatskoj povijesti i uvjeren sam da zato Hrvatska ima dug prema Gradu Sisku. S punim pravom strpljivi građani ovog Grada imaju pravo očekivati da se snaga Države manifestira kroz new deal u obnovi i razvoju Grada Siska, Grada hrvatskih pobjeda. To je moja želja našem gradu za ovaj Dan grada.

Neka nam živi naš posebni i voljeni Grad Sisak! Živjeli!

Bojan Dadasović

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska