Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i pročelnici Novela Rimay Ferenčak i Petar Lerotić obišli su danas radove u Vinogradskoj i Bakranovoj ulici te na bazenu u Capragu.

U Brakranovoj ulici gradi se, u ovom trenutku, najveće parkiralište u gradu Sisku koje će imati 68 parkirališnih mjesta i 5 mjesta za osobe s invaliditetom. Sljedeći tjedan počet će asfaltiranje pješačko-biciklističke staze do Lonjske nakon čega kreće i asfaltiranje parkirališta. Bit će postavljena nova rasvjeta, ulica će dobiti novu oborinsku kanalizaciju, a uredit će se i autobusna stajališta u toj ulici.

U Vinogradskoj ulici stavljen je prvi, odnosno nosivi sloj asfalta. Slijedi asfaltiranje pješačkih staza i završni sloj asfalta nakon čega će biti izvedena horizontalna i vertikalna signalizacija.

Radovi na rekonstrukciji  bazenskog kompleksa u Capragu jako dobro napreduju. Završeni su armirano-betonski radovi, trenutno se farba čelična konstrukcija ispod koje se nalazi terasa s ugostiteljskim objektom i sanitarni čvorovi. Završeni su građevinski radovi u strojarnici u kojoj se ugrađuje bazenska tehnika, a iznad strojarnice bit će postavljeno dječje igralište. Što se tiče školjke bazena preostalo je još samo bojanje.